fbpx
skip to Main Content

Hvem er vi?

Schønemann & Co er en gammel familieejet virksomhed, som blev stiftet af Erling Schønemann i 1982. I 2016 overdrog Erling virksomheden til næste generation, som i dag ledes af sønnen Jesper Schønemann.
Firmaet har gennem de seneste 35 år rådgivet og malet for private kunder og erhvervskunder. Virksomheden har hovedsæde i Nord-sjælland samt kontor i København.

Malerarbejdet udføres på hele Sjælland.

Vi arbejder både indendørs og udendørs og udfører altid arbejdet omhyggeligt med sans for detaljerne.
Vi er først selv tilfredse, når vi har udført et professionelt stykke arbejde. Har du brug for et malerfirma med erfaring og professionalisme, så kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder.
“Vejen til bedre kvalitet” – Ring +45 53 73 30 61, eller kontakt os via formularen helt i bunden af siden   

 

Vores ansatte

Det er vigtig for os, at vi hver gang sender dygtige maler ud til vores kunder. Derfor kræver vi, at vores ansatte skal være uddannede eller under uddannelse som bygningsmalere. Det er vigtig for os, at vores medarbejdere leverer kvalitet hver gang og hele tiden er i god dialog med vores kunder.

 

Vi kendes let på vores røde biler  

 

Ledige stillinger

Vi er en virksomhed i udvikling, så kender du en, eller står du og mangler arbejde, så tag fat i os.
Vi kræver at du kan arbejde selvstændigt samt passe ind i vores firma. Du skal have godt humør, have sans for kvalitet i dit arbejde og være klar til at arbejde i hele Nordsjælland og Københavnsområdet. Tag kontakt til os på mail info@schonemannco.dk eller ring 53 73 30 61, så du kan blive den næste, vi byder velkommen i vores firma.

 

Kontakt os via formularen her, eller ring +45 53 73 30 61:

Back To Top