fbpx
skip to Main Content

Det er vigtigt at du føler dig tryg, når dine persondata er i vores hænder.

Den 25. maj 2018 trådte den nye persondataforordning (GDPR) i kraft. Det betyder at vi som virksomhed skal leve op til en række krav opstillet af EU, når vi behandler persondata. 

Hvorfor gemmer vi dine data?
Vi gemmer din data for blandt andet at kunne se hvilket tilbud vi har givet, sende dig gode tilbud, se farvekoder på tidligere udført arbejde samt at gøre processen mindre besværlig, hvis du skulle vælge at benytte dig af en af vores services mere end en gang. Ønsker du ikke at vi opbevarer persondata på dig kan du blot sende en mail til info@schonemannco.dk, så sletter vi dine oplysninger.

Hvorfor gemmer vi dine data?
Vi gemmer din data for blandt andet at kunne se dine tilbud, farvekoder på tidligere udført arbejde, eventuelle før og efterbilleder af arbejdet, sende dig mails med informationer og tilbud på vores produkter samt at gøre processen mindre besværlig, såfremt du skulle benytte vores services en anden gang. Ønsker du ikke at vi opbevarer persondata på dig kan du blot sende en mail til info@schonemannco.dk, så sletter vi dine oplysninger.

Som privatperson får man som følge af den nye persondataforordning en række nye rettigheder overfor den virksomhed der opbevarer persondata på en. Rettighederne indebærer blandt andet:

Retten til Adgang
Dette giver dig ret til at anmode om adgang til egne personlige data og til at få at vide, hvordan dine data anvendes af os.
Vi har som virksomhed pligt til at udlevere en kopi af alt den data vi besidder om dig, hvis du anmoder om den.

Retten til at blive glemt
Hvis du ikke længere ønsker at være registeret i vores database, har du ret til at bede os om at slettet alle dine oplysninger permanent. Det gør vi selvfølgelig med det samme vi ser din anmodning.

Retten til at blive underrettet
Sker der et brud på datasikkerheden som kan kompromittere dine personlige data, har du ret til at blive underrettet indenfor 72 timer fra bruddet opdages af os.

Cookies
Vi anvender cookies – små tekstfiler der lægges på din maskine for at hjælpe os med at give dig en bedre oplevelse når du besøger os. Generelt bruges cookies til at genkende dig når du besøger os igen.

Hvem ser dine data?
Dine data vil hovedsagligt kun blive set af medarbejdere hos Schønemann & Co. De vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

I nogle tilfælde af fakturering, vil vi dog videresende din e-mail til anmeldhåndværker.dk, der vil bede dig om at anmelde din oplevelse med os.

Vi har hos Schønemann & Co opsat en række arbejdsprocesser der sikrer at vi lever op til de nye GDPR-regler. Dette betyder at vi til hver en tid er klar til at modtage jeres forespørgsler og tage hånd om dem med det samme.

Hvis du har klager over vores behandling af dine personlige data, kan du til hver en tid kontakte Datatilsynet.

Du kan få en kopi af dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format ved at kontakte os på: info@schonemannco.dk

Som privatperson får man som følge af den nye persondataforordning en række nye rettigheder overfor den virksomhed der opbevarer persondata på en. Rettighederne indebærer blandt andet:

Der skal altid være tydeligt samtykke
Vi må ikke behandle personlige data om dig, hvis ikke du frivilligt har givet os et samtykke til dette.

Retten til Adgang
Dette giver dig ret til at anmode om adgang til egne personlige data og til at få at vide, hvordan dine data anvendes af os.
Vi har som virksomhed pligt til at udlevere en kopi af alt den data vi besidder om dig, hvis du anmoder om den.

Retten til at blive glemt
Hvis du ikke længere ønsker at være registeret i vores database, har du ret til at bede os om at slettet alle dine oplysninger permanent. Det gør vi selvfølgelig med det samme vi ser din anmodning.

Retten til at blive underrettet
Sker der et brud på datasikkerheden som kan kompromittere dine personlige data, har du ret til at blive underrettet indenfor 72 timer fra bruddet opdages af os.

Cookies
Vi anvender cookies – små tekstfiler der lægges på din maskine for at hjælpe os med at give dig en bedre oplevelse når du besøger os. Generelt bruges cookies til at genkende dig når du besøger os igen.

Hvem ser dine data?
Dine data vil hovedsagligt kun blive set af medarbejdere hos Schønemann & Co. De vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

I nogle tilfælde af fakturering, vil vi dog videresende din email til anmeldhåndværker.dk, der vil bede dig om at anmelde din oplevelse med os.

Vi har hos Schønemann & Co opsat en række arbejdsprocesser der sikrer at vi lever op til de nye GDPR-regler. Dette betyder at vi til hver en tid er klar til at modtage jeres forespørgsler og tage hånd om dem med det samme.

Hvis du har klager over vores behandling af dine personlige data, kan du til hver en tid kontakte Datatilsynet.

Du kan få en kopi af dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format ved at kontakte os på: info@schonemannco.dk

Back To Top